címke: koronavírus

3 éve
Mentősöket és egészségügyi dolgozókat és családjaikat segíti, véradást szervez, szemétszedési kezdeményezést és faültetési akciót is támogat a BAHART a társadalmi szerepvállalás jegyében – és természetesen a fenntartható fejlődést és a környezetvédelmet is kiemelt fontoságú területként kezeli a vállalat – derül ki a cég a Föld Napja alkalmából kiadott tájékoztatójából.
3 éve
A COVID-19 járvány harmadik hulláma miatt el kell halasztani a hagyományosan április elején induló versenyszezon kezdetét – közölte a Magyar Vitorlás Szövetség. Azt is kiadták, mit és hogyan szabad csinálniuk a vitorlázóknak a jelenlegi helyzetben.
3 éve
Előbb elhalasztották, most pedig hivatalosan felfüggesztették a holnaptól tervezett párharcokat a 36. Amerika Kupáért folytatott küzdelemsorozaton Új-Zélandon a járványhelyzet miatt életbe lépett helyi korlátozások miatt. A szervezők vizsgálják a lehetőségeket. Eredmény még nincs, kivételért lobbiznak.
3 éve
Az elmúlt napokban sorra jelentek meg különféle állásfoglalások – az MVSZ-től, a kikötőktől, kluboktól – azzal kapcsolatban, hogy ki hogyan értelmezi a koronavírus-járvány miatt szerda óta érvényben lévő korlátozásokat. Mi is értelmeztük a rendeletet, íme, mire jutottunk!
3 éve
Nem lesz több verseny a Balatonon és a kikötőket is be kell zárni – ez derül ki a Magyar Vitorlás Szövetség állásfoglalásából, amelyet a koronavírus-járvány elleni védekezéssel összefüggésben kedden bejelentett új kormányintézkedések értelmezésével kapcsolatban adtak ki.