címke: Jimmy Spithill

3 éve
Egyetlen győzelemre volt szüksége az Emirates Team New Zealandnek ahhoz, hogy megvédje az Auld Mugot, vagyis az Amerika Kupát. A Peter Burling kormányozta Te Rehutai szerdán végig uralta a regattát a Luna Rossával szemben, és hetedik futamsikerével  negyedszer is Új-Zélandon tartotta a világ legrégibb sporttrófeáját.
3 éve
Gyűrte és dagasztotta egymást a címvédő Emirates Team New Zealand és a kihívó Luna Rossa az Amerika Kupa döntőjének második napján, de ezúttal sem sikerült meglépnie egyik csapatnak sem. Mindkét legénység egy-egy futamsikert ért el, ezzel 2:2 eddig a döntő állása.
7 éve
Csupán egyetlen győzelem választotta el Peter Burling csapatát a 35. Amerika Kupa megnyerésétől - és a tegnapi első összecsapásban (vagyis a 9. futamon) meg is szerezték azt.
7 éve
Hiába csillant fel a remény szombat este az ORACLE Team USA előtt, hogy első győzelmükre alapozva visszavághatnak a pokolian gyors kiwiknek, ismét csalódniuk kellett. A nagy feltámadás még mindig várat magára…
7 éve
Biztosan nem ér még ma véget a 35. Amerika Kupáért folytatott küzdelem, hiszen az amerikaiak a hatodik párbajban végre megszerezték az első győzelmüket a kiwik ellen. Így hétfőn még folytatódik a verseny.