címke: Dufour

9 hónapja
Kicsi vagy nagy, szépséges vagy funkcionálisnak tűnő, a hajókonyha alapvetően inkább csupán szükségkonyha, vagy szükséges kellék – derült ki a Balaton Boat Show alkalmával folytatott vizsgálatunkból. Ettől még persze vannak különbségek, jobb és rosszabb megoldások. Íme, mire jutottunk
2 éve
Megjelent a Vitorlázás Magazin Hajó Extra különszáma, benne 33 hajó bemutatójával és tesztjével. A hiánypótló kiadvány különleges gyűjtemény, a piac legfontosabb modelljeivel – és elektromos hajós melléklettel.
3 éve
Rendkívül szoros küzdelem jellemezte az idei Cruiser bajnokság mind a 8 futamát. Két Hanse – a Kispanda és az Offroad 2.0 – egy Bavaria (a Triton) és egy Dufour (az Inyama) küzdött a dobogós helyezésekért.
5 éve
Már a nevében is hangsúlyozza a Dufour a 2016-ban piacra dobott 460-as legnagyobb előnyét: a Grand Large tényleg nagyon nagy. És kényelmes. Ezt a hajót választották követőink a Facebookon folytatott szavazásunk során a Budapest Boat Show legszebb hajójának. Nem ok nélkül. Cikkünk a Vitorlázás Magazin 2018/2-es számában jelent meg.
5 éve
Lezárult az a szavazás, amelynek során a Vitorlázás Magazin Facebook csatornáján a Budapest Boat Show legszebb hajói versengtek. Az egyes modellek képeire nyomott lájkok alapján a közönség a Dufour 460 Grand Large-ot választotta meg a kiállítás legszebb hajójának. A második helyen a Beneteau Oceanis 38.1-es, a harmadikon pedig a Bavaria Vision 42-es végzett. Ígéretünkhöz híven a nyertes hajót bemutatjuk magazinunk következő, április 11-én megjelenő, 2018/2-es számában. Köszönjük mindenkinek a szavazást! Íme a nyertesek triója!
1