címke: 74. Sydney-Hobart

5 éve
Szoros verseny folyt az élen a 74. Rolex Sydney-Hobart versenyen, a Wild Oats XI az utolsó mérföldökön előzte meg z addig vezető Comanche-ot. Összetettben az Alive nyert Tasmania színeiben, a második pedig egy tisztán női csapat lett. A verseny története során először indultak magyarok is.
5 éve
Bár a Wild Oats XI szelte át elsőként a képzeletbeli célvonalat a 74. Rolex Sydney-Hobarton, a verseny győztese IRC számítás szerint az ötödik helyen befutó Alive lett.
5 éve
Volt is meglepetés a 74. Sydney-Hobart versenyen meg nem is. Volt, hiszen nem a versenyben végig vezető Comanche nyert, hanem a 628 mérföldes táv utolsó 75 mérföldjén előre ugró Wild Oats XI - de kilencedik győzelme azért nem nevezhető óriási meglepetésnek sem.
5 éve
Harminc órányi versenyzés után négy maxi küzd egymással jócskán a mezőny előtt hajózva a 74. Sydney-Hobart versenyen. Az első helyen a tavalyi nyertes Comanche áll, a második a Black Jack, a harmadik a Wild Oats XI, a negyedik pedig az Infotrack (korábbi nevén: Perpetual Loyal). A négyes boly tíz mérföldön belül hajózik, így a célig hátralévő további 7-9 órás úton még bármi megtörténhet... Íme a második nap eddigi eseményeinek videó-összefoglalója!
5 éve
Bár már csak pár nap van hátra 2018-ból, még mindig van miért izgulni a magyar vitorlázóknak. A világ egyik legnagyobb versenyén, a karácsony másnapján rajtoló Sydney-Hobart versenyen ugyanis először indul magyar csapat. A HUN001 vitorlaszámmal rajtoló egységet Ormándlaki Áron szervezte és vezeti.
1