címke: 49. Kékszalag

7 éve
Ilyen a sportágak nagy összeborulása! A korábbi Benetton és Williams F1-es pilóta, Alexander Wurz óriási kiteszörf- és vitorlázás-rajongó is egyben. Mint a most hétvégi Osztrák Nagydíj helyszínén, Spielbergben készült fotónk is mutatja, a kiváló autóversenyző a Vitorlázás Magazinból tájékozódott a 49. Kékszalag előkészületeiről. Fotó: Simon István
7 éve
Ma délután 15.00 órakor a balatonfüredi móló előtt, a nézőkhöz közel kerül sor az Audi Speed Challenge vitorlás gyorsasági versenyre a leggyorsabb hajók részvételével. Élőben nézhető lesz a kekszalag.hu-n és a füredi mólón illetve a Vitorlás téren található kivetítőn.
7 éve
Jövő héten rajtol a legrégebbi és legnagyobb balatoni vitorlás verseny, a Kékszalag. Az esélyesek számba vétele még mindig kissé bizonytalan elmélkedés. Vannak ugyan tisztán látható, győzelemre vagy az élmezőnybe törekvő csapatok, de még tőlük is láthatunk majd meglepő dolgokat júliusban. A még rejtekezve készülőkről vagy az esetleg külföldről érkezőkről nem is szólva!
7 éve
A leglelkesebb jelentkezők ma már nevezhetnek a 49. Kékszalag Erste World Nagydíjra. Helyszín és időpont: Magyar Sport Háza földszinti nagytárgyaló, 12:00-20:00 óra.