címke: 29er

1 hónapja
Kiemelkedő magyar sikerekkel zárult a 29er Eurocup a Garda tavon: egy dobogós és egy ötödik helyet szereztek a magyar egységek.
1 éve
Rekordszámú nevező vágott neki a hétvégén az Optimist és a 29er osztályok balatonfüredi BYC-ben rendezett országos bajnokságának. Az optimisteseknél abszolútban Szabó Roni Oszkár (EGIS SE), a 29er-eseknél pedig a Jeney Máté - De Jonghe Arthur páros (SVE) nyert.
1 éve
A 29er osztályban versenyző Jeney Máté és De Jonghe Arthur a kiváló 15. helyen végzett a texasi World Sailing Ifjúsági Világbajnokságon.
1 éve
Három egységgel vettek részt a magyar 29er-esek a Holland Bajnokságon a frízlandi Workumban. Közülük kettő befért az első tízbe, sőt, egyikük a legjobb hat közé is.
1 éve
A 29er kilencfordulós versenysorozatában az eddigi versenyek alapján a kiemelkedő, harmadik helyen áll a Jeney Máté - DeJonghe Arthur kettős és a többiek is előkelő pozícióban vannak a ranglistán.
2 éve
Utolsó állomásához érkezett az idei 29er EuroCup versenysorozat. A Garda-tavon 20 nemzet 119 egysége állt rajthoz. Az öt magyar résztvevő hajó közül három is az Arany csoportban végzett. Vitorlázóink nagy örömére a regattára október 26-tól 29-ig, az őszi szünet előtti héten került sor - így kettő hét iskolai szünet vált indokolttá...
2 éve
Három magyar 29er-es egység képviseli hazánkat a Franciaországban, Quiberon partjainál megrendezett 29er EB-n. A magyar 29er-eseknek ez az első Európa-bajnoksága.