Magyar tervező álmodta meg az LG gram üzleti laptopokhoz járó táskákat

Hirdetés – A hazai tervezők támogatásának céljával indult el a Petrity és az LG Magyarország együttműködése, amelynek során a magyar táskadizájner, Petrity Dorka az LG gram ultrabookokhoz készített egyedi laptoptáskákat. A novemberben elindult közös promóció keretében azok, akik gram laptopot vásárolnak az LG partnereinek webshopjaiban, ajándék dizájner táskát kapnak új gépük mellé.

A készlet erejéig az eMAG, az Extreme Digital, a Laptop.hu és a Notebook.hu webshopjaiban ajándék Petrity laptoptáskát kapnak azok, akik LG gram laptopot vásárolnak. A bézs és fekete színű táskák gyöngyvászon és valódi bőr ötvözésével készültek, stílusban és kialakításban is kifejezetten az LG ultrabookokhoz igazodva.

Fotó: LG

Teljesítmény akár 22 órán át

A nemrégiben Magyarországra érkezett prémium LG gram laptopcsalád már a nevében is utal arra, hogy ultrakönnyű készülékekről van szó: a legnagyobb, 17 hüvelykes modell is mindössze 1,3 kg-ot nyom annak ellenére, hogy felszereltségét tekintve a legkiemelkedőbb megoldásokat – 11. generációs Intel Core processzor, Intel Iris Xe grafikus lapka, Thunderbolt 4 port, akár 22 órás üzemidő – kínálja.

A könnyű kivitel ellenére a magnéziumötvözetből készült LG gram készülékek tartósak és megbízhatóak: minden modell megfelel a MIL-STD-810G katonai szabvány[1] követelményeinek, azaz bizonyítottan por-, hő- és ütésálló, valamint ellenálló az alacsony és magas nyomással, a rezgéssel, valamint a párával szemben.

Fotó: LG

A termékcsalád minden tagja 16:10 képarányú kijelzőt kapott, amely a legtöbb, általában 16:9-es képarányú laptophoz képest nagyobb képernyőfelületet, ezzel pedig hatékonyabb munkavégzést kínál. A nagyméretű, kényelmes billentyűzettel és touchpaddal a bevitel a könnyű hordozhatóság ellenére is gyors és kényelmes. A notebookok nagyfelbontású IPS kijelzői akár grafikai munkákra is alkalmasak, hiszen a DCI-P3 színtér 99 százalékát képesek megjeleníteni. A gram készülékek ráadásul vékony káváikkal és elegáns megjelenésükkel bármilyen meetingen megállják a helyüket. A laptopokat kifejezetten azoknak alkották meg, akik számára a kiemelkedő teljesítmény, a hosszú akkumulátoridő és a megbízhatóság mellett a megjelenés is fontos.

LG gram x Petrity

A könnyű és elegáns kialakításhoz illeszkednek a Petrity Dorka tervező által nemrégiben megálmodott laptoptáskák is. A gyártási folyamat során a legfontosabb szempont a könnyű, a laptopot nem nehezítő, de mégis funkcionális kialakítás volt. A táska így a töltőadapter és a személyes tárgyak elhelyezéséhez kényelmes belső zsebeket is kapott, így alkalmas arra, hogy egy üzleti találkozón vagy egy mozgalmas napon maximálisan kiszolgálja az igényeinket, vagy akár teljesen átvegye a kézitáskánk szerepét. A dizájner táskát egy üzleti útra is könnyen magunkkal vihetjük, hiszen a hátuljára varrt füllel kényelmesen a bőröndünk fogantyújára húzhatjuk.

Fotó: LG

A kidolgozott részletek mind arról árulkodnak, hogy a termék gondos kezek munkája: a mágneses kapcsok, a bőr elemek, a szivacsos belső egyszerre védik a laptopot és egészítik ki a megjelenést. A táska belsejében egy szintén bőr elemekkel díszített porzsák is helyet kapott, ami minden helyzetben védi a készülékünket – egy piszkos asztalon például akár a laptopunk alá is teríthetjük.

Fotó: LG

A funkcionális, mégis letisztult kialakításnak köszönhetően a két színben elérhető LG Gram x Petrity táska ideális választás lehet munkába, egy üzleti tárgyaláshoz vagy akár az esti kikapcsolódáshoz is. A két termék együtt azokhoz szól, akik mindig mozgásban vannak, szívesen dolgoznak egy kávézóból, és a teljesítmény mellett a praktikumot, a kényelmet és saját megjelenésüket is fontosnak tartják.

[1] LG gram: A MIL-STD-810 szabvány szerinti vizsgálatokat és a tanúsítást a KOLAS Labs végezte 2020 szeptembere és novembere között. Az ütésteszt a következőket foglalja magába: utazási ütődés és funkcionális rázkódás.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.