Vitorlázz itthon! A felfedezés élménye kevesebbe kerül, mint gondolnád

Vitorlázni a Balatonon mindenki számára elérhető élmény. Fedélzetre pattanni, befogni a szelet, szelni a habokat nemcsak egyedülállóan izgalmas program, de egy különleges életérzés is. Ezt az életérzést teszi még teljesebbé a Vitorlázz itthon élménykártya, amelynek tulajdonosa számos kedvezményben részesülhet a magyar tenger környékén.

A sportolók, hobbivitorlások és a vitorlázással most ismerkedők számára is elérhető, Vitorlázz itthon elnevezésű kedvezménykártya még teljesebbé teszi a vitorlázás élményét. A nem régiben piacra dobott kártyával a kezünkben több száz kulturális, gasztronómiai eseményen vehetünk részt, különböző, hajózással kapcsolatos szolgáltatást vehetünk igénybe, és egyre több és több szálláshelyet foglalhatunk vele kedvezményesen.

A vitorlázás felejthetetlen élmény

Vannak, akik a nyári szezonban szinte minden hétvégét a vízen töltenek. De miért válik szinte mindenki a hajózás szerelmesévé akár már egyetlen vitorlástúra után? Mert a vitorlázás maga a megtestesült szabadság: nincsenek korlátok, nincsenek elvárások, a fedélzeten azok lehetünk, akik valójában vagyunk – nyakkendők és tűsarkak nélkül. Ha úgy tartja kedvünk, nagyokat csobbanhatunk a vízbe, megengedhetjük magunknak a lazítás kényelmét, jéghideg italokat kortyolva sütkérezhetünk a fedélzeten. Ha pedig kikötünk? Felfedezhetjük magunknak a vízpart környékének mesés látnivalóit, miközben végig kóstoljuk a Balaton környékének legfinomabb ízeit. Vágyaink teljesülésének csakis az idő végessége szabhat határt.

Ettől lesz még vonzóbb

És hogy mitől tud mindez még vonzóbbá válni? Ha mindeközben nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni… Márpedig a Vitorlázz itthon kedvezménykártyát éppen ebből a célból találták ki: segítségével szezonban és szezonon kívül is akár 15 százalékkal olcsóbban tudunk vitorláshajót bérelni és az ehhez szükséges felszereléseket, ruházatot is nagyjából ennyivel kedvezőbb feltételekkel szerezhetjük be. A kikötői szolgáltatásokat a megadott áraknál 5-15 százalékkal kevesebbért vehetjük igénybe, míg a Balaton-parti szállások árából is különböző mértékű kedvezményekben részesülnek a kártya tulajdonosai. A mindenkori árnál olcsóbban fogyaszthat a család minőségi éttermekben, kávézókban, bisztrókban, cukrászdákban, borospincékben vagy éppen a leghangulatosabb borteraszokon, de közel 10-20 százalék kedvezménnyel látogathatók a helyi attrakciók, nevezetességek, kulturális intézmények és kalandparkok is. Azok is jól járnak, akik még csak mostanában kacérkodnak a vitorlázás gondolatával, ugyanis a különböző tanfolyamok és a jogosítványszerzés árából is jócskán faraghatunk a kártya birtokában. A kedvezményeket nyújtó szolgáltatások teljes listája ITT (link) található.

Így lehet a miénk

A hobbivitorlások és az aktív kikapcsolódás eme formájával most ismerkedők is könnyedén részesei lehetnek a programnak. Bevezető áron 4000 forintért hozzájuthatnak a kedvezménykártyához a Vitorlázz Itthon webshopon keresztül (www.vitorlazzitthon.hu/webshop). Emellett bekerülnek a kedvezményprogram mindazok, akik támogatnák a hazai vitorlázást, az utánpótlásnevelést. Ők a Magyar Vitorlás Szövetség pártoló tagjaivá válhatnak évi 8000 forint összegű támogatás befizetésével, így egycsapásra jogosultak lesznek a kedvezménykártya kiváltására. A kártyát elég felmutatni a kedvezményeket kínáló helyszíneken és máris több pénz marad majd a zsebünkben.

Mindent a vitorlázásról

Ha a vitorlázás szerelmese vagy, esetleg most térképezed fel a lehetőségeket, látogass el a Vitorlázz itthon! weboldalra, ahol mindent megtudhatsz a kártyáról és a kártyaelfogadóhelyekről, ahol naprakész információkhoz juthatsz a vitorlázást érintő kérdésekben, és persze mindent megtudhatsz a Balaton-környéki látnivalókról is.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.