Már szervezik a Balaton Boat Show-t

A hagyományoknak megfelelően idén is szeptember elején rendezik meg a legnagyobb hazai vízi hajókiállítást, a Balaton Boat Show-t Balatonkenesén.

A szeptember 6-8. között megrendezendő kiállításnak idén is a Kenese Marina-Port ad otthont, ahol igazi kikötői hangulat fogadja a hajózás iránt érdeklődőket.

A szervezők már elindították a felkészülési munkákat, mivel a hajók mellett különböző érdekes programok, hajós témájú beszélgetések, vízi bemutatók és premierek is várják a látogatókat.

Aki kiállítóként tervez a Balaton Boat Show-n részt venni, annak érdemes kihasználni a tavaszi előjelentkezési időszakot, hiszen ilyenkor tudnak a legkedvezőbb feltételekkel jelentkezni a kiállításra. Az 10% kedvezménnyel induló előjelentkezési időszak június 30-ig tart, de a Budapest Boat Show-val közös együttműködésnek köszönhetően azok, akik részt vettek a budapesti hajókiállításon, a Balaton Boat Show-ra +5% kedvezménnyel jelentkezhetnek április 30-ig. Aki hajót is tervez hozni, annak nem árt különösen igyekezzen, mert a kikötőben a vízi kiállítói helyek hamar betelnek.

Tavaly rekordszámú látogató volt kíváncsi a vízen és parton kiállított több mint 60 vitorlás, motoros és elektromos hajóra, valamint a számtalan vízi tevékenységgel kapcsolatos kiegészítőre.

Hozzászólások

Kövess minket a Facebookon is.