címke: Wild joe

5 hónapja
A Wild Joe magyar versenyjachton egy évig vett részt a munkában Stuart Bannatyne. Mai születésnapja alkalmából kerestük meg a négyszeres földkerülő győztest és a vitorlázás vírus utáni jövőképéről kérdeztük aucklandi otthonában.
5 hónapja
1953 óta még sose maradt el a mediterrán vitorlásverseny, jövőre június 11-19. tartják meg a tradicionális offshore összecsapást. A magyar Wild Joe rendszeres résztvevője a 240 mérföldes regattának, 2010-ben az összes futam alapján mért kombinációt meg is nyerte.
10 hónapja
Kik is a vitorlázók? Mit keres Litkey Farkas és Petrányi Zoltán két túrahajón? Mire jók a hajókonyhák? Hová tűntek a legendás hajók? És melyik a világ legszebb vízilova? Többek között ezeket tudhatják meg a Vitorlázás Magazin legfrissebb, 2019/6-os számából.
11 hónapja
Remekeltek a magyarok a legrangosabb európai jachtversenynek számító Rolex Middle Sea Race-en: a Wild Joe az abszolút negyedik helyen futott be, míg a Raffica csapat több tagjából és kapitányából verbuválódott R’92 Pendragon a harmadik helyen ért célba. Ez minden idők legjobb magyar eredménye a tengeri nagyversenyeken.