címke: VOR 2017-18

5 éve
A floridai Sarasotában rendezett World Sailing konferencia végén kiosztották a díjakat az év női és férfi vitorlázóinak és megnevezték az év hajóját is.
6 éve
Tizenkét perces videóban foglalták össze a kilenc hónapig tartó Volvo Ocean Race legtontosabb eseményeit. Nem állítjuk, hogy aki ezt megnézni, az elmondhatja magáról, hogy mindent látott - de a lényeg kétség kívül benne van. És nagyon látványos!
6 éve
Tét nélküli jutalomjátéknak indult, aztán mégis tétre ment, még ha nem is az élen a VOR utolsó rendezvénye, a hágai kikötői verseny. A Brunel szép győzelmet aratott, a TTP pedig negyedik helyével nagyot mentett, megverte a Scallywag-et az összetettben.
6 éve
Egy igazi versenyző mindennel versenyez - ezt bizonyította Hágában tegnap Peter Burling Amerika Kupás veterán, a Brunel csapat tagja, aki a MAPFRÉS Blair Tuke-kal állt ki a kikötőben egy Optimist-párbajra! Íme, hogy mennek a nagyok kis hajókkal!
6 éve
Úgy vágott neki a mezőny a Volvo Ocean Race utolsó szakaszának, mintha nem lett volna már tíz kemény szakasz mögöttük: az élen három csapat állt 1-1 pontnyi különbséggel, így minden a 11. etapon dőlt el. És annak is csak a legvégén. A meglepetés nem maradt el: a Dongfeng megszerezte egyetlen győzelmét - és megnyerte a sorozatot is!