címke: téli vitorlázás

5 hónapja
 A vitorlás élet télen sem áll meg, annyi már a fagymentes kikötő a Balatonon is, hogy néha több hajó van vízen decemberben, mint augusztusban. És persze az Adria is ilyenkor indul be. De a tél más kihívásokat jelent, mint a nyári jó idő, utánajártunk hát, milyen meleg holmit érdemes ilyenkor viselnünk.
1 éve
Immár hagyomány, hogy télen is rendeznek egy nem hivatalos Kékszalagot: a Kék sál versenyt, amely a nyári tókerülő fagyos párja, és akadnak olyan elszánt vitorlázók, akik végigküzdik a távot. Sőt, az idén új rekord is született.
1 éve
Tippek azoknak, akik nem tudják kivárni a a tavaszt, és télen is vízre merészkednének. Vigyázat: az időjárás csalóka lehet – de adunk pár jótanácsot.
1 éve
Idén december 3-án nyit Balatonlelle legnagyobb téli rendezvénye, az Adventi Fesztivál, ami több rendezvényből tevődik össze, sőt, a rezsiválság nehézségei ellenére ezen a napon kezdi meg hatodik szezonját a műjégpálya is Balatonlellén. A pálya mellett ahogy az eddigi években, idén is lesz téli finomságokat kínáló hütte, lesz korcsolya és fakutya bérlés, korcsolya élezés, korcsolya oktatás és számtalan különleges program is. Nem utolsó sorban itt indul az idei, jubileumi Téli Vitorlás Versenysorozat, mégpedig a Mikulás Regattával. -írja Vitorlázz Itthon.hu
2 éve
Tippek azoknak, akik bármilyen okokból nem utaznak melegebb éghajlatra az európai tél elől, ám továbbra is szeretnének hódolni szenvedélyüknek, és vízre szállnak a mínuszok ellenére.