címke: Sodebo Ultim

1 éve
Alig több, mint kétezer mérfölddel a cél előtt már több mint 2500 mérföldnyi előnyt hajózott ki az egykezes földkerülő rekordra hajtó Francois Gabart a MACIF kormányánál Thomas Coville korábbi, 49 napos eredménye előtt. Nagyon látványos videó a remek időben száguldó trimaránról!
2 éve
Videó Thomas Coville és a Sodebo új rekordjáról, a négykezes transatról - a győzelem pillanatai.
2 éve
Hét nap és 22 óra – ez a Transat Jacques Vabre új rekordja, amelyet a Sodebo Ultim’ maxi trimaránnal állított fel Thomas Coville és Jean-Luc Nélias, amikor november 13-án befutott Salvador de Bahiába. A verseny Franciaországból Brazíliába vezet. A 4742 mérföldes kétszemélyes óceán-átkelésre idén 37 hajó nevezett. Az előző rekordot Franck Cammas és Steve Ravussinn párosa állította fel 2007-ben, egy 60 lábas katamaránnal 10 nap és 28 perces idővel – vagyis Coville-ék több mint két napot javítottak a korábbi rekordon!
2 éve
A Queen Mary 2 nyerte a világ talán legkülönösebb hajóversenyét, a The Bridge Transatot, amelynek keretében a világ négy leggyorsabb trimaránja próbálta megverni az utasszállítót Franciaországból New Yorkba tartva. Cikk a Vitorlázás Magazin augusztus 23-án megjelenő 2017/4-es számából.
2 éve
A Queen Mary 2 nyerte a világ talán legkülönösebb hajóversenyét, a The Bridge Transatot, amelynek keretében a világ négy leggyorsabb trimaránja próbálta megverni az utasszállítót Franciaországból New Yorkba tartva. Hiába.
1