címke: Scallywag

4 éve
Hozott mindent a jubileumi, 75. Sydney-Hobart, ami csak az ínyenc drukkereknek kell: mesteri taktikai győzelmet, egy régi meccs visszajátszását és kemény csatát a harmadik helyért. Mi magyarok pedig most először a befutóban is izgulhattunk egy piros-fehér-zöld zászló alatt vitorlázó hajóért: Ormándlaki Áron TP52-ese a remek 21. helyen ért célba a másfélszázas mezőnyben.
6 éve
Vitorlacserére ment előre a kokpitból John Fisher, a VOR-on résztvevő Scallywag vitorlázója, amikor a tengerbe esett. Lényegében minden fontosabb részletet megtudhattunk a csapat tulajdonosának közleményéből.
6 éve
Immár hivatalosan is tengerbe veszettnek nyilvánították John Fishert, a Scallywag csapat legénységének tagját, aki a VOR hetedik, Aucklandből a brazíliai Itajaiba vezető szakaszán. A vitorlázót egy hullám sodorta le a fedélzetről. A mezőny olyan távol hajózott minden lakott területtől, hogy a kutatási kísérletek kudarcra voltak kárhoztatva.
6 éve
Utolérte David Wittet minden skipper rémálma: vízbe esett a legénység egyik tagja. A Volvo Ocean Race negyedik szakaszát vezető Scallywag gárdája tökéletesen reagált: alig hét perc alatt ki is halászták Alex Gough-ot a tengerből. A mentés itt nézhető meg, az esetről részletesen a Vitorlázás Magazin következő, 2018/1-es, feburár 14-én megjelenő számában írunk.
1