címke: MVSZ

11 órája
Csaknem minden balatoni vitorláskikötő építéséért meg kell vagy meg kellett küzdeniük a beruházóknak és a helyi önkormányzatoknak.
6 napja
Vitorlázni a Balatonon mindenki számára elérhető élmény. Fedélzetre pattanni, befogni a szelet, szelni a habokat nemcsak egyedülállóan izgalmas program, de egy különleges életérzés is. Ezt az életérzést teszi még teljesebbé a Vitorlázz itthon élménykártya, amelynek tulajdonosa számos kedvezményben részesülhet a magyar tenger környékén.
1 hete
A vitorlázás egy sajátos életérzés, és ugyan sokat számít az első vitorlásélmény, a vízbe és a szélbe könnyű beleszeretni. A vitorlázás egyesek számára maga a kikapcsolódás, a nyugalom, az elvonulás csendes magánya, míg mások számára a közösségi élet színtere, a társasági élet központja.
1 hónapja
Gyenge magassági hidegfront, illetve nyugati irányból fölénk sodródó nedves levegő teszi labilissá a légkört az 51. Kékszalag Nagydíj alatt az Országos Meteorológiai Szolgálat prognózisa szerint.
1 hónapja
Bár a Kékszalag a Balatonhoz kötődik, fontos tudni, hogy mára Európa legrangosabb tavi versenyévé vált. Összefoglalónkból nem csak az derül ki, hogy miért alakult ez így, hanem sok olyan érdekesség is, mint például az, hogy miért is kék a szalag. Kivonat a Vitorlázás Magazin 2019/4-es számából.
1 hónapja
Néhány nap múlva, július 18-án reggel 9-kor rajtol az 51. Kékszalag mezőnye. De a Balaton nagy ünnepe nem csak a versenyről szól: számos parti program is várja az érdeklődőket. Íme, mik lesznek!
2 hónapja
Csillagokkal értékelték a balatoni kikötőket: a legjobbak négyet, a legkevesebb szolgáltatást nyújtók pedig egyet kaptak – számolt be róla a Vitorlázás Magazin. A projekt a túravitorlázás elősegítését hivatott szolgálni.
2 hónapja
Különösen a rendkívül sok versenyzőt vonzó Kékszalag előtt fontos az, amit a Magyar Vitorlás Szövetség közzétett a nevezésekkel kapcsolatban.