címke: MAPFRE

6 éve
Az eddigi leggyengébb eredményét hozta a 2017-18-as Volvo Ocean Race összetett állását vezető MAPFRE csapat számára a hetedik etap, hiszen a spanyolok csupán az ötödik helyen végeztek az Aucklandől a brazíliai Itajaiba vezető 7400 mérföldes út végén. Ebben persze komoly szerepet játszott az, hogy Cape Horn előtt meggyűlt a bajuk a technikával, hiszen szétszakadt a nagyvitorlájuk. Íme a spanyol csapat videó-összefoglalója a versenyről és a javításról!
6 éve
Jó 200 mérföldes hátrányt gyűjtött össze a VOR összesített tabelláján élen álló MAPFRE csapat a verseny hetedik szakaszának tizenegyedik napján, mert kénytelenek voltak szerelni egy kicsit a vízen.
6 éve
Nem csalódtak azok, akik elképesztően szoros versenyt vártak a VOR 2017-18-as kiadásának mezőnyétől: jelenleg mindössze 37 mérföld választja el egymástól az első helyezett Vestast és az utolsó helyen haladó Team Brunelt.
6 éve
Akár bemelegítésnek is fel lehet fogni a hétvégi remek időben, a spanyolországi Alicante partjainál rendezett első kikötői versenyt, amelyet a helyi közönség kedvence, a MAPFRE nyert. Látványos videó az idei sorozat első éles megmérettetéséről.
1