címke: MACIF

10 hónapja
Drámaian szoros küzdelem, váratlan helycsere, meglepetés-győzelem, új rekord – így jellemezhető pár szóban a Route du Rhum utolsó szakasza. A veterán Joyon nyert az IDEC Sporttal.
1 éve
Fantasztikus teljesítményt nyújtott Francois Gabart a MACIF trimaránnal, hiszen nemrégiben felállította az egykezes földkerülés új rekordját. A hírről korábban már beszámoltunk, most azonban egy új videót tett közzé az útról a World Sailing - érdemes megnézni, nagyon látványos. Gabart személyes beszámolója az út kihívásairól és részletes cikk a rekordról a Vitorlázás Magazin következő, február 14-én megjelenő számában olvasható.
1 éve
Francois Gabart új Földkerülő rekordja, a Miamiban rendezett világkupa-forduló, a VOR legutóbbi, izgalmas és mozgalmas szakasza - és még sok más, nemrég lezajlott vitorlás esemény nézhető vissza a World Sailing februári videóján. Szinte valamennyi témáról olvashatnak majd részletes beszámolót és kulisszák mögé is bepillantást nyújtó cikkeket a Vitorlázás Magazin 2018/1-es számában. Addig pedig elevenítsük fel a mozgalmas januárt együtt ezzel a videóval!
1 éve
Elvette Thomas Coville-től az egykezes földkerülés rekordját Francois Gabart. A francia skipper 42 nap, 16 óra 40 perc alatt kerülte meg a bolygót a MACIF nevű, 30 méteres trimaránnal .