címke: Kékpántlika

2 éve
Vasárnap a gyerekek, fiatalok kapták a főszerepet a Balatonfüred előtti vízterületen: itt rendezte meg a Magyar Vitorlás Szövetség a 15. Kékpántlika – EGIS Nagydíjat. Öt hajóosztályban (Nacra 15., RS Feva, Optimist, 29er, 420) mérték össze tudásukat kedvező, a szombati bő 20 csomós szélnél valamivel gyengébb szélben – szép számú közönség előtt.
4 éve
Már főszponzora is van az idén szokatlanul korán rendezett Kékszalagnak – jelentették be a Raiffeisen Bank Zrt. és a Magyar Vitorlás Szövetség vezetői a Budapest Boat Show-n rendezett ünnepélyes aláírás után.
4 éve
Idén csak két 29er indult a Kékpántlikán, el is vitték az első két helyet. A friss szélben a mezőny a nagyobb kört teljesítette.
5 éve
Az év legnagyobb versenyeire visszatekintő sorozatában a Kékszalag előtt megrendezett 11. Kékpántlika Erste Nagydíj - Ifjúsági távolsági versenyt elevenítette fel a hunsail.hu. Ezt az abszolút értékelés szerint a Kocsis Bálint-Pavlik András kettős nyerte, második lett Lászlófy Levente-Arányi Barna, a harmadik helyen pedig a Lászlófy Ábel-Petrányi Botond duó futott be. Íme a versenyről készült videós összefoglaló.
5 éve
Ma reggel tíz órakor rajtol Füredről a jubileumi 50. Kékszalag Erste Nagydíjat megelőző 11. Kékpántlika Erste Nagydíj - Ifjúsági távolsági verseny. A kicsik nagy versenyén 2 kitűzendő pálya lehetséges, melyek közül a versenyrendezőség a szélviszonyok figyelembevételével tűzi ki az egyiket.