címke: hajóteszt

2 éve
Nagy fába vágtuk a fejszénket amikor elkészítettük Magyarország első hajókatalógusát, amely a legfontosabb gyártók és forgalmazók vitorlás- és elektromos egységeit listázza, és amely egyben bemutatja a hazai piacot is. A december 8-tól kapható kiadványban igyekeztünk átfogó gyűjteményt összeállítani és a lehetőségekhez mérten egységesen kezelni minden modellt – de bizonyos háttér-információkat a hajóbemutatók mellett nem tudunk márkánként vagy modellenként közreadni. Ezt pótoljuk ebben a cikkben.
4 éve
Ugyan mi lehetne hitelesebb megoldás két hajó összehasonlítására, mint felkérni két igazi nagyágyút (esetünkben: Litkey Farkas örökös bajnokot és Petrányi Zoltán idei Kékszalag-győztest), hogy egyszerre fussanak ki velük? Mi pontosan ezt tettük a most bemutatott Antila 30-assal és a Hanse jól bevált alaphajójával, a 315-össel.
5 éve
Nem csak írásban számoltunk be magazinunk idei 4-es számában a Hanse 388-as menetpróbájáról, hanem negyvenéves fennállásunk során első alkalommal videót is forgattunk a hajóról Németh Enikő olimpikon szakértő segítségével. Íme az anyag!
1