címke: hajókonyha

2 hónapja
A vitorlázás nem csak a szél és a hullámok megismeréséről szól, hanem arról is, hogyan biztosítjuk a kényelmet és a mindennapi szükségleteket a vízen. A hűtőszekrény kulcsfontosságú szerepet játszik ebben, különösen a hosszabb utakon, ahol az élelmiszerek frissességének megőrzése elengedhetetlen. Az alábbi sorokban megvizsgáljuk, milyen hűtőszekrény típusok ideálisak a hajókra, milyen szempontokat kell figyelembe venni a választásnál, és hogyan tarthatjuk meg ezeket az eszközöket a legjobb állapotban.
1 éve
Kicsi vagy nagy, szépséges vagy funkcionálisnak tűnő, a hajókonyha alapvetően inkább csupán szükségkonyha, vagy szükséges kellék – derült ki a Balaton Boat Show alkalmával folytatott vizsgálatunkból. Ettől még persze vannak különbségek, jobb és rosszabb megoldások. Íme, mire jutottunk
4 éve
Kik is a vitorlázók? Mit keres Litkey Farkas és Petrányi Zoltán két túrahajón? Mire jók a hajókonyhák? Hová tűntek a legendás hajók? És melyik a világ legszebb vízilova? Többek között ezeket tudhatják meg a Vitorlázás Magazin legfrissebb, 2019/6-os számából.
1