címke: Garda-tó

1 éve
Három arany és egy bronzérem, négy hajónk az abszolút első tízben a 327 egységet megmozgató versenysorozatban – ez a magyar egysége mérlege az október végén a Garda-tavon rendezett 29er páros Európa Kupán.
1 éve
Pár nappal ezelőtt fejeződött be a repülő hollandisok Garda-tavon megrendezett világbajnoksága, amelyen rendkívüli dolog történt. A többszörös világbajnok Majthényi Szabolcs – Domokos András  párosból Domokos Andrásnak haza kellett utaznia, ezért Horgos Tamás ugrott be a helyére. A három vitorlázó végül harmadik helyen zárta a világbajnokságot. A többi magyar egység pedig egy 13., egy 18., egy 23. és egy 30. helyet szerzett. 
2 éve
Guinness rekord-versenyen, a világ legnépesebb mezőnyében, több mint 900 ifjúsági induló közül Bite Palkó (Balatoni YC) a 11. lett, ezzel megverte az optimistes mezőny több mint 98%-át. Jó teljesítményét mutatja, hogy az arany csoportban is tudott futamot nyerni, valamint egy 3. helyet is begyűjtött.
4 éve
Kiemelkedő magyar sikerekkel zárult a 29er Eurocup a Garda tavon: egy dobogós és egy ötödik helyet szereztek a magyar egységek.