címke: forma-1

1 hónapja
Érdekes tény, hogy a 36. Amerika Kupa döntőjében ugyan az olasz és az új-zélandi csapat mérkőzött egymással, mégis hazánk is képviselte magát. Az AC75-ösök ugyanis egy magyar kutatók által kifejlesztett szoftvert használtak.
1 éve
Volt idő, amikor a brutálisan nagyteljesítményű motorok gyártása vagány dolognak, nem pedig környezetszennyező bűnnek számított, és ez nem csak a közutakra volt igaz. Ma már kevesen emlékeznek rá, de a Ferrari is két motorcsónakot fejlesztett egykor. Ez az előző lapszámunkban megjelent cikk felvezeti a következő, február 18-án megjelenő magazinunk részletes összeállítását az autós cégek hajóipari fejlesztéseiről.
2 éve
A Balatonon melegített be a magyar F1-es versenyre a Red Bull két pilótája, Daniel Riccardo és Max Verstappen, akik az 50. Kékszalagon induló osztrák vitorlázó-ászokkal, Roman Hagarával és Hans Peter Steinacherrel próbálták ki a katamaránozást.
3 éve
Ilyen a sportágak nagy összeborulása! A korábbi Benetton és Williams F1-es pilóta, Alexander Wurz óriási kiteszörf- és vitorlázás-rajongó is egyben. Mint a most hétvégi Osztrák Nagydíj helyszínén, Spielbergben készült fotónk is mutatja, a kiváló autóversenyző a Vitorlázás Magazinból tájékozódott a 49. Kékszalag előkészületeiről. Fotó: Simon István