címke: 36. Amerika Kupa

3 hónapja
Hivatalosan is bejelentette a Royal Malta Yacht Club azt, amiről hetek óta pletykáltak: a szigetország csapata mégsem indul a 36. Amerika Kupáért folytatott versengésben.
8 hónapja
A britek után az amerikai csapat is elkészült a 2021-es megmérettetésen az Amerika Kupáért harcba szálló új, egytestű repülő hajó első tesztváltozatával. Az egyszerűen The Mule-ként emlegetett AM35-ös éppen feleakkora, mint a majdani versenyhajó lesz.
10 hónapja
A kupára pályázó, mondhatni örök kihívó brit csapat már teszteli a 36. Amerika Kupa viadalára szánt új hajótípust. Az Ineos Team UK persze még nem a végleges, 75 lábas verzióval, csak egy kisebb, „kísérleti” hajóval rukkolt ki, de a T5-ös első próbaútjai Cowes partjai előtt máris igazolják, hogy nagyon látványos versenyekre számíthatunk.
1 éve
Nemrégiben mutatták be a címvédő kiwik azt az új hajóosztályt, amellyel a következő Amerika Kupán küzdenek majd a résztvevők. Az AC75-ösök olyan különleges egytestűek lesznek, amelyek majdnem olyan jól repülnek, mint a korábbi katamaránok. De vajon pontosan hogyan is működnek? Ebből a videóból kiderül. És persze részletesen olvashatnak majd az új AC75-ösökről a Vitorlázás Magazin következő, február 14-én megjelenő idei első számában.
1 éve
Alig egy hete mutatta be a 35. Amerika Kupát megnyerő új-zélandi csapat a következő torna hajóját, a fantasztikus, repülő AC75-öst, most pedig a leendő helyszínt is felvillantották. A 36. Amerika Kupáért Auckland kikötője előtt csatáznak majd a kihívók 2021-ben a címvédő kiwikkel. Íme a déli délteke egyik legvarázslatosabb tengerparti városa és kikötője!
1