HÚZZA FEL A VITORLÁT! JÁTÉK
Regisztrációt ösztönző nyereményjáték

REGISZTRÁLJON ÉS NYERJE MEG a 300 000 forintos Helly Hansen vásárlási utalványt!

JÁTÉK IDŐTARTAMA: 2022. április 6-tól – 2022. június 15-ig

A játékszabályzat megtalálható a vitorlazasmagazin.hu/jatekszabalyzat oldalon.

Sorsolás: 2022. június 23-án-kor 11:00 órakor

A nyertes nevét a Vitorlázás magazin 2022. július 6-án megjelenő lapszámában tesszük közzé.

Kékszalag előzetes 2024
Nagy technikai ugrások nélkül, lépésről-lépésre fejlődik a magyar vitorlázás élmezőnye. Bár a topcsapatok nem változtak, ilyen szoros mezőnyben minden apró különbség számíthat a végén. Elemzés a verseny előtt.
A szállodaipar marketingjének fontossága (x)
A szállodaipar a versenyszférába tartozik, ahol a sikeres marketingstratégiai döntések létfontosságúak egy vállalkozás hosszú távú sikerességének biztosítása érdekében. A marketingtevékenységek közvetlen hatással vannak arra, hogy egy hotel mennyire képes megkülönböztetni magát a piacon, mennyire vonzza az új vendégeket és megőrizze a meglévőket.
Weöres Szabi kvalifikált a Vendée Globe-ra!
Megvalósította nagy tervét Weöres Szabolcs: a New York-Vendée viadalon begyűjtötte a Vendée Globe-on való induláshoz még szükséges mérföldeket, ezzel eldőlt, hogy ott lesz a szóló földkerülő vitorlásverseny novemberi rajtjánál!
Kikötő-boom a Balatonon
Véget ért a majdnem egy évtizedig tartó kikötőhely-válság a Balatonon: tavaly óta sorra nyílnak az újabb és újabb helyek, és vannak még épülőfélben lévők is. Vajon milyen új helyzetet teremt a keresletiről kínálatira forduló piac? Csökkennek az árak? Érezhető fluktuáció? És aki helyet keres, hol nézzen körül? Ezeknek a kérdéseknek jártunk utána.
A hűtőszekrény a vízen is nélkülözhetetlen (x)
A vitorlázás nem csak a szél és a hullámok megismeréséről szól, hanem arról is, hogyan biztosítjuk a kényelmet és a mindennapi szükségleteket a vízen. A hűtőszekrény kulcsfontosságú szerepet játszik ebben, különösen a hosszabb utakon, ahol az élelmiszerek frissességének megőrzése elengedhetetlen. Az alábbi sorokban megvizsgáljuk, milyen hűtőszekrény típusok ideálisak a hajókra, milyen szempontokat kell figyelembe venni a választásnál, és hogyan tarthatjuk meg ezeket az eszközöket a legjobb állapotban.