címke: Volvo High-Tech Regatta

6 éve
Bár talán nem volt olyan látványos a verseny, mint ahogy a nézők közül sokan remélték, azért nagyon izgalmasra sikerült a leggyorsabb balatoni hajók meghívásával rendezett 2. Volvo High Tech Regatta. Rövid beszámoló a verseny remek képeivel.
6 éve
A leggyorsabb balatoni hajók részvételével rendezték meg a hétvégén a Volvo High Tech Regattát. Az 50. Kékszalag Erste Nagydíj előtti utolsó jelentősebb erőpróba egy kis betekintést enged abba is, hogy mi várható a nagy versenyen. Íme az esemény videó-összefoglalója!
6 éve
Nem kis kihívást jelent a versenyek szervezőinek a hétvégén három balatoni esemény, a 36. Lidl Balaton-átúszás, a Balaton-átevezés és az ezek útvonalát keresztező Volvo High Tech Regatta biztonsági szempontból történő összehangolása.
6 éve
Július 14-15-én, azaz most hétvégén rendezik meg immár második alkalommal a Volvo High Tech Regattát, a hazai és nemzetközi szinten is csúcstechnológiát képviselő egy- és többtestű hajók versenyét. A versenynek az Alsóörs Marina és a Fenyves Yacht Club ad otthont.
6 éve
A jövő hét végén rendezik meg a leggyorsabb balatoni hajók pályaversenyét, a Volvo High-Tech Regattát, amely remek alkalom lehet megcsodálni a Kékszalagon induló csodákat. Íme az esemény videó-előzetese!
1