címke: viharjelzés

1 éve
Mi sem jelzi jobban azt, hogy már tényleg közeleg a szezon mint az, hogy elindul a tavi viharjelzés Magyarországon. És ez végre megtörtént az idén is...
3 éve
Április elsején elindul a viharjelzőrendszer a nagyobb magyarországi tavakon. Ezt jelentik a különféle fokozatok, érdemes rájuk figyelni, hogy megelőzzük a bajt – számolt be róla a hirado.hu.
5 éve
Április elsejétől újraindul és hét hónapig tart a balaton viharjelzés. Ez az a terület, ahol az időjárás-jelentés a szó legszorosabb értelmében életbe vágóan fontos, különösen azok számára, akik a vízen tartózkodnak.
5 éve
Október 31-én éjjel véget ért az idei szezonális viharjelző szolgáltatás a tavakon. A Balatonon a következő viharjelző szezonra bővítést, korszerűsítést hajtanak végre a rendszeren, amelynek része lesz három, teljesen új technológián alapuló, a vízben felállított állomás is - számolt be róla a likebalaton.hu.
5 éve
Több mint nyolcvan éve kezdték el kiépíteni azt a viharjelző rendszert, amely manapság rengeteg életet ment meg az időben kiadott figyelmeztetéssel - számolt be róla a likebalaton.hu.
1