címke: Vendée Globe

3 hete
Idén nem lesz hazai vitorlázó a híres-hírhedt egykezes földkerülő versenyen, a Vendée Globe-on – mégis lesz magyar résztvevő: méghozzá egy hajó. Armel Tripon a kápolnásnyéki Pauger Carbon műhelyben épült szárnyas IMOCA 60-assal indul a novemberben rajtoló versenyen. Cikk a Vitorlázás Magazin 2020/2-es számából.
1 hónapja
Hogyan „ül meg” egy katamarános menő egy klasszikus cirkálót? És hogyan boldogul egy Kékszalag-győztes egy elektromos hajóversenyen? Ki a veszélyember és ki az, aki a szó szoros értelemben egykezesként fogja végigcsinálni a hamarosan rajtoló Vendée Globe-ot? Mik az MVSZ új elnökének tervei? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ a Vitorlázás Magazin most megjelent 2020/6-os száma. Ízelítő a tartalomból.
3 hónapja
Melyik a világ legdrágább vitorlása? Milyen botrány volt az Amerika Kupás előkészületek során? Kik az esélyesek a Vendée Globe megnyerésére? Kik és mik a vitorlázók fő ellenségei? Mit tehetünk a hínár ellen? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ a Vitorlázás Magazin most megjelent, 2020/5-ös lapszámának sok érdekes cikke. Ízelítő a tartalomból.