címke: trimarán

6 éve
Repülőgépipari megoldások, a legkorszerűbb anyagok és technológiák jellemzik azt a vadonatúj, magyar fejlesztésű hajót, amelyet ma mutattak be a sajtó képviselőinek.
6 éve
Nemrégiben számoltunk be online csatornáinkon az olasz Maserati nagyszerű teljesítményéről: a repülő trimaránnal Giovanni Soldini és csapata megdöntötte a Tea Út, vagyis a Hongkong-London táv rekordját. Az útról és a hajóról a Vitorlázás Magazin következő, április elején megjelenő számában részletesen is írunk, itt pedig egy videón mutatjuk meg száguldás közben a hajót.
6 éve
Még a startvonalat sem érte el Yann Guichard a Spindrift 2-vel a Jules Verne Földkerülő rekord megdöntésére tett kísérlete során. A 40 méteres maxi trimarán tegnap árbóctörést szenvedett nem sokkal azután, hogy elhagyta a kikötőt.
6 éve
Alig több, mint kétezer mérfölddel a cél előtt már több mint 2500 mérföldnyi előnyt hajózott ki az egykezes földkerülő rekordra hajtó Francois Gabart a MACIF kormányánál Thomas Coville korábbi, 49 napos eredménye előtt. Nagyon látványos videó a remek időben száguldó trimaránról!