címke: Team AkzoNobel

6 éve
Pár nappal a befutó után látványos összefoglalót tett közzé a Volvo Ocean Race hetedik, Aucklandből a brazíliai Itajaiba vezető szakaszáról az AkzoNobel. A harmadik helyen célba érő hollandok videójából elég pontos képet alkothatunk arról, milyen nehézségekkel is kellett megküzdeniük a csapatoknak a több mint hétezer mérföldes úton.
6 éve
Drámaian kemény küzdelemben a holland csapat nyerte a Volvo Ocean Race hatodik, Hongkongból Aucklandbe vezető 6100 mérföldes szakaszát. A második az előző etapot nyerő Scallywag, a harmadik pedig a sorozatot vezető MAPFRE lett.
6 éve
Itt a videó-összefoglaló a Volvo Ocean Race hatodik, Hongkongból Aucklandbe tartó szakaszának rajtjáról. A mezőnyt hét órányi versenyzés után az AkzoNobel vezeti, a másik helyen a Team Brunel, a harmadikon pedig a MAPFRE hajózik.
6 éve
Hat nappal a negyedik szakasz rajtja után a Dongfeng vezeti a mezőnyt a Volvo Ocean Race-en Hong Kong felé. A második helyen az előző etapon árbóc- és vitorlasérülést szenvedő AkzoNobel áll. A hollandok mostani szereplése némi meglepetés - ráadásul üldözik az eddig sokkal gyorsabbnak bizonyuló kínai-francia csapatot. Íme a jelenlegi helyzet az AkzoNobel szempontjából egy videón!