címke: Spartacus

5 hónapja
Hazai, balatonföldvári vizeken nyerték hatodik Európa-bajnoki címüket a Spari repülő hollandis menői, Majthényi Szabolcs és Domokos András. A verseny utolsó előtti napján két futamban is elsőként értek célba, így a pénteki befejező menettől függetlenül győztek .
5 hónapja
A keddi szélmentes nap után szerdára három futamot tervezett a rendezőség, és ebből az elsőt kifejezetten erős, 20-23 csomós északi szélben futották le. A résztvevők közül pedig tizenkét egység nem tudta befejezni ezt a versenyt. Sok volt a borulás, árbócok is törtek. A Majthényi-Domokos kettős két futamot, ezzel átvette a vezetést.
5 hónapja
A nyár utolsó hétvégéjén került sor a Spartacus Vitorlás Egylet rendezésében, Balatonföldváron az idei 50-es cirkáló flottabajnokságra.
6 hónapja
Első alkalommal rendezik meg saját szervezésben a NAU330 osztály bajnokságát Balatonföldváron augusztus 22 és 25. között. Az osztály tagsága a Spartacus Vitorlás Egyletet kérte fel a bajnokság megrendezésére. A szeptemberi Repülő Hollandi Európa-bajnokság előtt ez a hazai nagyhajós verseny főpróba is egyben a klubnak.
8 hónapja
A remek formában lévő Team Black Jack nyerte az RSM2 és a HUN3 Bogi előtt összetettben az idei Ezüstszalag versenyt. Egytestűben Majthényi Szabolcs diadalmaskodott.
1