címke: nagyhajók

6 éve
Ha az embernek lehetősége nyílik az Atlanti-óceánon hajózni, rögtön hevesebben ver a szíve. Amikor megtudja, hogy mindez egy 50 lábas vitorláson történne az Azori-szigetek és Hollandia között, akkor a lelkesedése annyira fokozódik, hogy mire kiderül, minderre október végén, november elején kerülne sor, akkor már csak egyetlen lehetősége marad: alaposan bevásárolni meleg ruhaneműkből a közeli sportáruházban.
6 éve
Október 21-én szombaton a KMPVSE rendezésében zajlik majd az Őszi Regatta, amely a YS Trophy idei utolsó előtti állomása is egyben.
6 éve
Hétfőtől három nap alatt négy jó futamot sikerült teljesítenie a XIII. Magyar tengeri nagyhajós bajnokság tizenegyhajós mezőnyének. Ezzel a bajnokság már érvényes és a hátralévő két napon még további három futamra kerülhet sor. Az ötödik után már a legrosszabb eredmények kiejthetők lesznek.
6 éve
Hihetetlen látványos volt az idei Barcolana rajtja: több, mint 2100 vitorlás gyűlt össze Trieszt partjai előtt. Volt szerencsénk nekünk is a helyszínen tartózkodni - a beszámolót lapunk következő számában, november végén olvashatják. Addig itt ez a remek képi összefoglaló!