címke: hajófelújítás

2 hónapja
A Hableány a Balaton egyik legfiatalabb és legidősebb hajója egyszerre. Hogyan lehetséges ez? És mit keresnek ágyúk egy lapátkerekes gőzösön? Ezt meséljük el a likebalaton.hu cikke alapján.
3 hónapja
Mi lesz a lepusztult hajók sorsa? Ennek jártunk utána Kollmann András remekül illusztrált riportja segítségével legfrissebb lapszámunkban.
7 hónapja
Egy szépen felújított hajópadlózatnak számos előnye van: kellemesebbé teszi a fedélzeten töltött időt és jól mutat a fotókon. De az esztétikum nem minden. Ha a tavasz közeledtével dekkfelújítást tervezünk a hajón, érdemes figyelni arra is, hogy a fedélzet lehetőleg legyen vízálló, ne csússzon és ellenálljon az erős UV-fénynek. Ezek eléréséhez már minőségi fahatású műanyagok és megfizethető technológiák állnak rendelkezésre.
2 éve
A hajók igenis játékszerek. És nem csak hajóvezetőset lehet velük játszani, hanem felújítósat és dizájneresdit is. Ez derül ki riportunkból, amely azt mutatja be, hogyan alakult át egy futurisztikusan retrós műanyag csoda űberhájtech jetfirghterré. A történet sok tanulsággal is szolgál és ötletek valóságos tárháza is egyben.
1