címke: GINOP

6 éve
Kishajók és kapcsolódó eszközök valamint aktív turisztikai hálózatfejlesztés szolgáltatás szállítására lehet pályázni annak a közbeszerzési eljárásnak keretében, amelyet a Magyar Vitorlás Akadémia hirdetett meg. A Magyar Vitorlás Szövetség 100%-os tulajdonában álló NKft a GINOP 7.1.2-15-2016-00007 támogatási kérelem „A túravitorlázás intermodális megállóhelyei, kikötőfejlesztései (A Balaton-parti és az egyéb tavak partján fekvő kikötők eszköz- és szolgáltatás-fejlesztése)” projekt megvalósítása kapcsán írta ki a pályázatot. Az ajánlattételi határidő 2018. január 4. A közbeszerzésekkel kapcsolatos információkat itt érheti el.
6 éve
Újabb fontos lépést tett a Magyar Vitorlás Szövetség az egyik legfontosabb célja felé, amelynek keretében még vonzóbbá teszi a Balatont, mint vitorlás turisztikai célpontot. Sikeres pályázás után ugyanis jelentős beszerzésekre került sor az idén. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 7.1.2-15 keretében összesen 98 hajót kaptak a vitorlásklubok.
7 éve
Korábban sosem látott nagyságrendű támogatás jut a vitorlázással kapcsolatos fejlesztésekre. A két és fél milliárd forint összértékű beruházásoknak köszönhetően eszköz és szolgáltatás fejlesztés, valamint Balatonfüred városával együttműködésben egy balatonfüredi megállópont fejlesztés kerül megvalósítására.
1