címke: finn

1 éve
Németh Domonkos nyerte a Csopakon rendezett Finndingi Európa-bajnokságot. A balatonfüredi vitorlázónak, aki február végén Miamiban világbajnoki ezüstérmet szerzett a hajóosztályban, ez pályafutása eddigi legnagyobb sikere.
1 éve
Utoljára 1998-ban rendeztek Finn OB-t Balatongyörökön – de most ismét a Balatonra került az egyébként hagyományosan ötévente Agárdon rendezett bajnokság. Beszámoló az idei nagy versenyről.
2 éve
A harmadik helyen végzett Németh Domonkos a 17 nemzet 110 finnes versenyzőjének részvételével rendezett Finn Gold Cup-on a Garda tavon, Malcesinében. A győztesnek járó színarany kupát a holland Pieter-Jan Postma, az ezüstérmet a finn Oskari Muhonen vihette haza. Legjobb fiatal finnesünk, a THE-YKA versenyzője, Németh Domonkos abszolútban harmadik, de a 23 év alattiak versenyében első lett, megvédte U23 világbajnoki címét, ezért övé lett újra a Silver Cup.
2 éve
Minden idők legjobb magyar vitorlázó eredményét érte el Berecz Zsombor a tokiói olimpián. Zsombi megígérte, hogy küzdeni fog – és meg is tette, hiszen megnyerte az éremfutamot! Ennél többet nem tehetett az aranyért, amelyről éppen csak lemaradva végül a második helyre rangsorolták az összetettben.
2 éve
Két újabb futam után egy újabb negyedik és egy 9. helyezéssel továbbra is tartja második helyét összetettben Berecz Zsombor a tokiói olimpia finnes mezőnyében. Laserben nem rendeztek futamokat.