címke: Finn Gold Cup 2017

4 éve
Egy év haladékot kapott az 1952-től olimpiai osztály finn-dinghy. A finnes egy külön embertípus. Gravitatív, erős és barátságos közösséget tartanak az öregek és 18 éves kiugró versenyző is érkezett az egyszemélyes hajóba.
6 éve
Berecz Zsombor 2. helyen ért célba a versenyt záró Éremfutamon az olimpiai Finn Osztály világbajnokságán és így összetettben az 5. helyen végzett az Opel Finn Gold Cupon Balatonföldváron.
6 éve
Az első krajc (cirkálószakasz) végén 7. volt, majd hátszélben feljött a 3. helyre, végül a befutó előtti újabb hátszélben Jonathan Lobert-t megelőzve 2. lett a mai egyetlen futamban Berecz Zsombor az Opel Finn Gold Cupon, az olimpiai Finn osztály balatonföldvári világbajnokságán. Ezzel összetettben jelenleg 5. helyezett száztizenhárom hajó közül.
6 éve
A Finn Gold Cup mezőnyének színes jellegét mi sem mutatja jobban, mint az, hogy az indulók között egy hetvenéves versenyzőt is találhattunk.
6 éve
Az Opel Finn Gold Cup harmadik versenynapján az előrejelzésben mára ígért erősebb szél helyett a tegnapinál gyengébb délnyugatiban kellett versenyeznie az olimpiai Finn osztály világbajnoksági mezőnyének. Ennek ellenére sikerült két újabb jó futamot rendezni a szélváltozásokra kitűnően reagáló versenyrendezőségnek.