címke: Budapest Boat Show

1 hete
Harmincadik alkalommal nyitja meg kapuit az ország legnagyobb hajókiállítása, a 2021 február 25-28. között zajló Budapest Boat Show. A kiállítás megrendezésére jelentős igény mutatkozik a hazai hajópiac meghatározó szereplőitől, amit jól mutat, hogy számos cég már most jelezte részvételi szándékát az év eleji rendezvényre.
7 hónapja
Már főszponzora is van az idén szokatlanul korán rendezett Kékszalagnak – jelentették be a Raiffeisen Bank Zrt. és a Magyar Vitorlás Szövetség vezetői a Budapest Boat Show-n rendezett ünnepélyes aláírás után.
7 hónapja
Ganczer Gábor a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója és dr. Kollár Lajos a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke ma 14 órakor hivatalosan is megnyitotta a 29. Budapest Boat Show-t, amely az előző éveknél is nagyobb kiállítói létszámmal büszkélkedhet. A Magyar Vitorlás Szövetség szokás szerint saját kitelepülési helyszínén várja az érdeklődőket a G pavilonban a színpad közelében.
7 hónapja
Csütörtökön a szakmai nappal nyílik az idei Budapest Boat Show, és minden jel szerint ez lesz az elmúlt évek legnagyobb kiállítása. Idén 80 kiállító mutatkozik be, a tavalyinál ezer négyzetméterrel nagyobb területen. Mi kint leszünk, várunk mindenkit a standunknál!