címke: Budapest Boat Show

1 éve
Az ősz manapság a hajóeladások legaktívabb időszaka. Ilyenkor megélénkül a használt hajók piaca, a külföldi import és az új hajók eladása is. Éppen ezért állandó jogi szakértőnk, dr. Csicsely Tamás ezúttal azt vette sorra, hogyan zajlik maga a vásárlási folyamat.  
2 éve
Egyelőre nem lehet megjósolni, hogy csupán felhőátvonulást jelent, vagy tartós borút hoz a hajóiparra az orosz-ukrán háború. Az ellátási láncok széttöredezése a gyártást, az egzisztenciális pánik az értékesítést nehezítette meg. Ugyanakkor vannak olyan vélemények és tapasztalatok is, amelyek derűlátásra adnak okot. Paradox módon ezek pont a vásárlók végletes borúlátásán alapulnak. Piaci elemzésünk a háború hatásairól.
2 éve
A korábbi évek hagyományait folytatva idén is az Utazás kiállítással egy időben rendezik Magyarország legnagyobb hajós találkozóját, ahol a látogatók egy helyen ismerhetik meg a legfrissebb hajós innovációkat és tekinthetik meg a legnagyobb hajómárkák kínálatát. A kiállítás fő témája ezúttal az Olimpia, mely a színpadon és a Programszigeten is fontos szerepet kap. A Budapest Boat Show idei díszvendége a Tisza-tó. A rendezvény ideje alatt a kiállítás stratégiai partnere, a Magyar Vitorlás Szövetség rendhagyó programmal jelentkezik. A sportág szinte minden szegmensét bemutató előadások, valamint beszélgetések várják a nagyközönséget úgy a helyszínen a G pavilon 404D standon, mint az online térben. – írja a Vitorlázz Itthon.hu
2 éve
Egy igazán balatoni hajóval, a Beneteau 34.1-es képével a címlapon jelent meg az idei első Vitorlázás Magazin, amelyben nem ez az egyetlen ideális tavi hajó, hiszen új sorozatunkban bemutatjuk a Reginákat is. Bőséges terjedelemben és több cikkben is foglalkozunk a változó motorszabályzással, áttekintjük a hazai hajópiacot, de olvasmányainkból kiderül az is, hogy a Monarchiának is volt egy „Titanicja”, valamint az is, hogy miként kell oroszrulettet játszani hajóval. Egy kis tartalmi ízelítő friss lapszámunkból!