címke: BAHART

2 hónapja
Sikeres főszezont zárt a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART). Tízezrek utaztak egy-egy nyári napon a járatokon és a kompokon. Meg is születtek a rekordok: augusztus 15-én például 14.518-an szálltak fel a Balatoni Hajózási Zrt. hajóira, augusztus 18-án pedig 18.530 utas kelt át a kompokon.
2 hónapja
A balatoni turizmus újabb mérföldkövéhez érkezett azzal, hogy a Magyar Állam 6,6 milliárd forinttal megemeli a Balatoni Hajózási Zrt. törzstőkéjét. A cél, hogy a hajózás modernebb, kényelmesebb és biztonságosabb legyen. 2021 nyarára egy új zászlóshajó és új kompok is érkeznek a Balatonra.
2 hónapja
Csaknem minden balatoni vitorláskikötő építéséért meg kell vagy meg kellett küzdeniük a beruházóknak és a helyi önkormányzatoknak.
2 hónapja
Egymilliomodik utasát köszöntötte a Balatoni Hajózási Zrt. szerdán a Kossuth komp fedélzetén. Vass Dávid 100 ezer forint értékű utazási utalványt vehetett át a társaság vezérigazgatójától. A hagyományos utasköszöntés a tavalyi évhez képest két nappal korábban történt.
3 hónapja
Az idén 40. születésnapját ünneplő Badacsony katamarán fedélzetén egy véletlenszerűen kiválasztott utast köszöntött a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) abból az alkalomból, hogy a társaság személyhajózási forgalma meghaladta a félmilliót az idei hajózási szezonban.
5 hónapja
Legyen a vitorlázás mindenkié – akár ez is lehetett volna a mottója az idei, immár negyedik Nemzeti Regattának. A remek vízparti programokkal fűszerezett versenyfesztivál rengeteg embert mozgatott meg az idén – és jobb hangulatban telt, mint valaha.
5 hónapja
Nem csak a vízen, hanem a kondérok mellett és a nagyszínpadon is küzd egymással az ország legkülönbözőbb tájairól érkező félszáz csapat kevesebb, mint két hét múlva a Nemzeti Regattán.
6 hónapja
Stílusosan a Siófok katamarán fedélzetén került sor a Nemzeti Regatta vitorlás- és sárkányhajófutamok sorsolására 23 résztvevő település képviselőinek jelenlétében.
6 hónapja
Az induló települések csapatai és a parti programok már megvannak, a jó hangulat pedig már-már hagyományos adottságnak tekinthető a BAHART által szervezett nyárindító vitorlás versenyfesztiválon.