HÚZZA FEL A VITORLÁT! JÁTÉK
Regisztrációt ösztönző nyereményjáték

REGISZTRÁLJON ÉS NYERJE MEG a 300 000 forintos Helly Hansen vásárlási utalványt!

JÁTÉK IDŐTARTAMA: 2022. április 6-tól – 2022. június 15-ig

A játékszabályzat megtalálható a vitorlazasmagazin.hu/jatekszabalyzat oldalon.

Sorsolás: 2022. június 23-án-kor 11:00 órakor

A Nyertes nevét a Vitorlázás magazin 2022. július 6-án megjelenő lapszámában tesszük közzé.

Szüreti Regatta három pályán
A labilis időjárási körülmények miatt többféle pályán bonyolították le az ide Szüreti Regattát, aminek első futamát végül három különböző célvonalon futtatták be a rendezők.
Új elnök az MVSZ élén
Prof. Dr. Gellér László Alajos kardiológus és belgyógyász szakorvost választották meg elnöknek az érvényes szavazatok 72 százalékával a Magyar Vitorlás Szövetség 2024. évi tisztújító közgyűlésén. A tagság 332 igen szavazattal, érvénytelen szavazat nélkül választotta meg a szervezet első emberét.
Változatos Unitef kupa és Holovits György emlékverseny Földváron
A túra- és pályaverseny kombinációjából álló Unitef Kupa és Holovits György emlékverseny nyitónapján 61 hajó legénysége küzdött egymással, vasárnapra azonban csak egyetlen futamra volt elég szél, de így is mozgalmas versenyhétvégét zártak a földvári regatta résztvevői.
Lement a Finn és ILCA idei utolsó ranglistaversenye
A szezon utolsó hazai ranglistaversenye, az Alba Regia SC által rendhagyó módon Balatonfüredre, a Kékszalag Portba szervezett Építők Kupa három napja alatt 0 és 23 csomó közötti szélben összesen öt futamot sikerült megrendezni a Finn és két ILCA osztálynak.
Litkey Farkas az America’s Cup kulisszatitkairól
Először közvetítette országos tévécsatona, az M4 Sport az America’s Cup küzdelemsorozatát, ennek köszönhetően talán még többen is kísérték figyelemmel a versenyeket, mint korábban. A stúdió állandó szakértője Litkey Farkas volt, aki a műsorok alatt és a Visy Lászlóval a hunsail.hu oldalára készült beszélgetés során is különleges betekintés adott a kulisszák mögé. Ezekből szemezgettünk kicsit.