Lement a 8M OD és Sudár Regatta OB is

Sikeresen zajlott le a 2021. évi 8M OD, J/24 és Sudár Regatta Országos Bajnokság amelyet a Balatonfüredi Yacht Club és a Magyar Vitorlás Szövetség szervezett.

Az első napon mindjárt három futamot sikerült lebonyolítania a rendező csapatnak, és végül nyolc megrendezett futam alapján hirdettek eredményeket a versenyen. A BYC ezúttal is kiváló házigazdája volt a versenynek, és a Sipos Péter vezette rendező csapat (Regényi Zsolt volt az óvási bizottság elnöke, Böröcz Bence, Böröcz Berta és Szemes Bence pedig az óvási bizottság tagjai) is remek munkát végzett.

A 8M OD osztályban a házigazda BYC csapata, az Oroszlán Péter kormányozta, Viper American Crew lett a bajnok, a Nekem 8 (Czetl Gábor) és a Vokurka (Király Zsolt) előtt. A J24 osztály idei magyar bajnoka a Rauschenberger Miklós vezette El Nino lett (BYC), Litkey Farkas csapatát a Jet Travelt (KMPVSE) és a Sallai Gábor kormányozta iJroncat-ot (KYK VSE) megelőzve. Komoly csata zajlott a Sudár Regatta osztályban is, ahol végül a Pontilla örülhetett (Vígh András, VVSI, SVE). Itt a Josephine lett a második (Gömbös Lóránd, HYC) és a Kiskovács (Kovács Zoltán, EGIS SE) végzett a harmadik helyen.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.