Jövőre is kiállítással indul a hajós szezon

Harmincadik alkalommal nyitja meg kapuit az ország legnagyobb hajókiállítása, a 2021 február 25-28. között zajló Budapest Boat Show. A kiállítás megrendezésére jelentős igény mutatkozik a hazai hajópiac meghatározó szereplőitől, amit jól mutat, hogy számos cég már most jelezte részvételi szándékát az év eleji rendezvényre.

A szervezők továbbra is várják az érdeklődő cégek jelentkezését, akik, a HUNGEXPO területfejlesztésének köszönhetően megújult és kibővített kiállító térben mutatkozhatnak be, hiszen a jubileumi rendezvény G pavilon mellett az újonnan épült H pavilonban is várja majd az érdeklődőket.

Természetesen rendezőknek a látogatók és a kiállítók egészsége a legfontosabb, így kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek az egészségügyi kockázatok minimalizálására. Ennek érdekében létrehoztak egy, az EMMI által jóváhagyott POST COVID kézikönyvet, ami a rendezvények szigorú egészségügyi protokollját foglalja össze, folyamatosan követik a tisztiorvosi ajánlásokat és több mint 100 millió Ft értékben ruháztak be különböző fertőtlenítő és egyéb biztonsági eszközökbe.

A kiállításról bővebb információ a www.boatshow.hu, illetve a facebook.com/budapestboatshow oldalon található.

A kiállítás stratégiai partnerei a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autós partnere pedig az Audi.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.