Hivatalos: lemondták a Boot Düsseldorfot

Korábban áprilisra halasztották, most pedig hivatalosan is lemondták Európa legnagyobb hajós szakkiállítását és vásárát, a Boot Düsseldorfot. Az ok természetesen a járványhelyzet.

„Sajnos a világjárvány újból arra a nehéz döntésre kényszerítette a szervezőket, hogy a Boot Düsseldorf kiállítást a tervezett áprilisi időpontban lemondja. A következő bootot a szokásos vásárciklusnak megfelelő időpontban, 2022. január 22-30. között rendezik meg ismét Düsseldorfban” – áll a szervezők sajtóközleményében.

„Az adott körülmények között nem garantálható a kiállítás megtartása áprilisban. A fertőzések magas száma és az a tény, hogy a korlátozások végét egyelőre nem lehet előre látni azt jelenti, hogy az áprilisi kiállítás megszervezése egyre inkább irreálisnak tűnik. Egyeztettünk a helyzetről a partnereinkkel és közösen arra az elhatározásra jutottunk, hogy mielőbb le kell mondanunk a 2021-es kiállítást. Mindannyiunk számára az a legfontosabb, hogy biztosítsuk a kiállítók, a látogatók, a kiszolgáló partnerek, szolgáltatók egészségét és tervezési biztonságát. A továbbiakban minden tevékenységünk arra irányul, hogy 2022-ben sikeres kiállítást rendezzünk” – idézi a Messe Düsseldorf közleménye Wolfram N. Dienert, a cég vezérigazgatóját.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Ajánlataink

Kövess minket a Facebookon is.